“Usaha Yang Berbal0i..”-Peminat Panggil Rahim Macam Panggil Member Je..- Ntizen

Menerusi satu perkongsian video tiktok yang dikongsikan oleh pokarebu_,dimana beliau menjadi penonton di Sepahtu Reunion Live di Terengganu. Menurut video tersebut, beliau hadir dari hari pertama Sepahtu Reunion di Terengganu. Kelihatan beliau menj3rit memanggil nama Rahim sehingga s4kit tekak.

“Aku panggil abang Rahim sampai s4kit tekak aku..”-tulis di video tersebut

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Malah minggu ke dua juga beliau masih hadir dan berusaha untuk memanggil nama Rahim dan akhirnya disebabkan panggilan beliau itu, Rahim terus turun dari ‘stage’ selepas habisnya ‘show’ tersebut. Kelihatan Rahim sangat sporting dan humble melayan peminatnya.

Bukan itu sahaja, sebaik sahaja Rahim turun, beliau terus mem3luk lelaki yang memanggil namanya itu. Menjengah ke ruang komen, rata-rata ntizen memuji akan usaha lelaki ini kerana tidak berp.tus asa demi berjumpa Rahim. Malah ramai yang mengatakan bahawa lelaki ini memang peminat tegar Rahim kerana kebiasaanya orang akan memanggil Jep.

Komen Netizen:

@Niza Hamid: patut la member tak toleh. Lain sangat “rohingggg”.

@Srikandi Putih: Best nyer, ramai doakan Rahim. Peminat terbaik hadir. Tahniah.

@eMy88: Tapi mu mmg bising sguh. aku duk lakang mung

@CikQasehLaila: Usaha yang berbaloi. Rohing pun buleh blake. Hahahha.

@kelana12_0: Rahim mmg biasa2 je. ok sgt2.

@𝖗𝖔𝖘𝖊: klu stkt selfie je tp jmpe dkt dekat x pernah lg dgn artis.

@aziziazmi78: Terbaik Abg Rahim Sepahtu layan peminat.

@Nurul Izzah: nama rahim, bila mari ganu jadi rohinggg hahahaha. ganu mne buleh tggal ‘g’ lakang.

@abilll292929: rohinggg super panggil saing.

@myzarafika: dia minat rahim betol. hahhaa.

@@ vespa 2272: kita dudk sebeloh je mlm merioh bos.

@rad.empirehq: Kemahhh rohing.

@: ohh hok ni r duk manggil rupanya

@cikbunga: tepi linge nye t3pik name rohing. hahahaha.

@Saiful Rahman: Rahim memang spoting. aku jumpa kat kedai mamak. tk somb0ng pun.

@dilzu9190: Jumpa abg rahim kat pantai batu burok. Selfie sekali. Tak somb0ng.

@nor shakirah abd rashid: memg nama rahim akn jd rohing di ganu. kazen sy pun cm tu.

@JoyRynn: wah! sporting gil0 rahim.

@Puan Jue: rare ni biase org jerlt jep kan. ni btl btl dia hard fan rahim ni.

Sumber : https://newzfest.com/

Facebook Comments Box

Be the first to comment on "“Usaha Yang Berbal0i..”-Peminat Panggil Rahim Macam Panggil Member Je..- Ntizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*