[VIDEO] “Habis semua kena kac4u dengan jep” – Seronoknya jugak kalau dpt rakan sekerja mcm ni kan mood kerja pun okay

Nama yang tidak aslng lagi dalam dunla pelawak dan lakonan ini iaitu Jep Sepahtu, lawak dan lakonannya yang bersahaja dalam menyampaikan lawak itu membuatkan sesiapa juga tergel4k.

Terkenal jugak dalam kalangan rakan- rakan lawaknya yang beliau suka menyak4t, jep selalu meny4kat rakan- rakan artis dengan pelbagai permainan dan acara yang menghiburkan mereka.

Sama la jugak dengan sesi meny4kat kepada pelakon Siti Elizad yang telah dilakukan iaitu dengan menymbunyikan beg tangannya yang diletakkan pada suatu tempat di sebuah tempat letak kereta.

Menurut Jep, dulu sewaktu masih kecil, memang dia selalu bermain smbunyi barang di suatu tempat. Cuma bezanya , kali ini jep meny4kat semua rakan- rakan artis yang satu tempat kerja dengannya.

Video:

 

@sinar_my Nakal nya Jep ni! Habis semua kena kacau dengan dia hari ni. Elizad Rahim Angah semua jadi mangsa! 😂😂 #PagiDiSINAR ♬ original sound – SINAR

 

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang teringat ken4ngan lama apabila melihat us1kan jep itu dan ramai yang memuji rakan artis yang juga satu kep4la dengannya.

Komen Netlzen:

 

Sumber : https://www.tiktok.com/@sinar_my,http://www.sinarviral.com/

Sumber via ttk

Facebook Comments Box

Be the first to comment on "[VIDEO] “Habis semua kena kac4u dengan jep” – Seronoknya jugak kalau dpt rakan sekerja mcm ni kan mood kerja pun okay"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*