“Cantiknya Bila Pakai Tu’dung..” – Cantik Dan Manis Bertu’dung, Fatin Afeefa Cvri Perhatian Ramai

Fatin Nur Afifah Shamsudin atau lebih dikenali sebagai Fatin Afeefa merupakan seorang pelakon, model dan penyanyi wanita Malaysia. Beliau memulakan kerjayanya sebagai pelakon kanak-kanak, dan terkenal dengan peranan lakonan di televisyen dan filem.

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Fatin Afeefa8. Beliau yang berkongsi mengenai video dirinya yang mengikut trend tiktok dengan menggunakan ‘sound’ ‘Abang Jarang Pulang”.

Pelakon wanita yang popular menerusi filem ‘Tentang Bulan’ itu mendapat perhatian ramai apabila dia yang memakai tudung semasa membuat video tersebut telah membuatkan ramai mengatakannya cantik dan manis bertudung.

Perkongsian video tersebut di halaman tiktok miliknya telah mendapat jumlah tontonan sehingga mencecah lebih daripada 900,000 tontonan dan dihujani dengan pelbagai komen yang positif yang ditingg4lkan buatnya.

Video:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Ruangan komen juga tidak putus-putus dengan ribuan k0men yang ditinggalkan dengan mengatakan bahawa dia terlihat manis dan sopan bertudung begitu. Malah net1zen juga mendoakan supaya dia terus istiqomah ke arah kebaikan.

Komen Netizen:

@afzalizasazali95:cantik fatin bertudung..
cantik sangat..dgn baju longgar (jubah) mmg cantik..moga mcm ni selalu ok.

@hankvoight42: kalau ni aku setuju cara pakai tudung nya and nice.

@Ms”Ayu91:cantik manis bertudung..semoga terus istiqomah sama2 kita berubah ke jalan Allah.

@Yaya :masyaallah cantikkkk sgt bila brtudung,brtmbah mnis, cntikkkk sgtt.

@Angah:Cntik fatin pkai tudung.

@aria suraya:cantik nyaa pakai tudung.

@mak kucing:cantiknye uuuu plzzzz terus pakai.

@domoblack88:dari kecik sampai skang xpernah xcantik always g0rgeous.

@mohamad bobot:alahai cantik manisnya tentang bulan.

@Nrljnhrshid:macam banyak je extra cantik tu… nak sikit boleh tak?

@Lady D:Wehhh cantek beb pakai tdung…troskan konsisten sis.

@Deirah Zahar:suke la tgk fatinnn ni,awak cantek sgt.

@AzriQmuayya :cantik nya fatinnnn…terus kan mcm ni fatin.

@org kampung:mashaallah…semoga saudari fatin kekal menutup aur4t mcm ni.

@ C’ya Berkat Hijab’s :masyaAllah lawa awak pakai gini.

@a.azw:knp er…knp tak pernah tak cantik.. tak pen4t ke jadi cantikk ni.

@ Kak Ara :ya Allah…. ulang² aku tgkkkkkk.

 

 

Sumber : https://propernewsd.com/

Sumber koleksiviral

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment on "“Cantiknya Bila Pakai Tu’dung..” – Cantik Dan Manis Bertu’dung, Fatin Afeefa Cvri Perhatian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*