Tak Perlu Buka Alb Isteri S0al Depresl, Netlzen Mohon Ryzal Ibrahim Berhenti Jadikan Isteri Bah4n Lariskan Video

“I saw recently video yang isteri dia lately menangls. Isteri dia menangls pun nak rakam masuk youtube and buat content. B0d0h ke?”

Niat hantaran hanya ingin memohon maaf kepada isteri dan dipert0ntonkan menerusi video di khal4yak umum namun perihal lain pula yang menjadi perhatian para netlzen.

Baharu sahaja selesai isu dkwa4n menghlna pakaian tradisional orang Iban, instafamous terkenal, Ryzal Ibrahim sekali lagi disel4r sebagai seorang yang tidak mempunyai sensitlv1ti kerana menceritakan mengenai kisah sil4m isterinya, Maryam You Narae.

Memuat naik video permohonan maaf kepada isterinya Maryam, atas segala kesil4pan yang telah dilakukan, Ryzal did4kwa telah membuka alb isterinya sendiri dek kerana bercerita kepada umum s9al murvng dan cubaan meragvt ny4wa sendiri yang pernah terlint4s di fikiran isterinya terdahulu.

Hantaran tngk4p layar skrin video berkenaan telah menjadi tul4r di laman soslal apabila orang ramai mulai mr4h akan isv peribadi yang terlalu dikongsikan kepada umum oleh pasangan lvcu instafam0us tersebut.

Rata-rata warganet menyifatkan tindakan Ryzal sebagai seorang yang tidak sensltif akan keadaan isteri yang sedang sar4t mengandvng selain did4kwa sering memperlihatkan Maryam sebagai ‘b4han laris’  video milik mereka.

Meskipun ramai yang mengec4m dan membuat pelbagai tom4han kepada pasangan berkenaan, niat Ryzal ingin memohon maaf kepada isterinya tidak perlu disalah erti meskipun tindakaan berkenaan dipertontonkan kepada khal4yak umum.

Menerusi video permohonan maaf tersebut, Maryam jelas sedia memaafkan khil4f suaminya itu dan berasa tersentvh akan sikap suaminya yang sudah mengakui kesal4han.

“Sudah-sudah la tu kec4m diorang ni, biasala baru-baru nak up kadang tu ada benda yang terlebih terkural4ng…maafkan saja mereka berdua, jangan hlna orang yang tak bers4lah dah hal ni”

Mungkin apa yang ingin dimaksudkan Ryzal itu hanyalah sekadar perkongsian yang tidak berniat untuk membuka alb atau sebagainya, apa yang pasti cerita yang ingin dikongsikan itu semestinya sudah mendapat persetujuan daripada kedua-dua belah pihak sebelum ditayangkan.

Usah membuat sebarang spekvlasi melulu, jngn hanya tahu mencari kesal4han orang sahaja.

Benar, tidak salah untuk memberi nasihat dan pandangan masing-masing namun jngan menilai peribadi seseorang itu hanya pada satu kesil4pan sahaja.

Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Ryzal Ibrahim dan Twitter

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HM

Facebook Comments

Be the first to comment on "Tak Perlu Buka Alb Isteri S0al Depresl, Netlzen Mohon Ryzal Ibrahim Berhenti Jadikan Isteri Bah4n Lariskan Video"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*