Anju d3dah bekas suami minta RM10 ribu untuk lafaz cer4i, ugvt seb4r gambar alb

Kemelvt rumah tangga Zarina Anjoulie Lav0cah bersama bekas suami, Eilyas Azhar nampaknya belum berakhir. Kali ini selebriti penuh k0ntr0versi itu telah mengeluarkan bukti dengan menyngkal segala dkwaan lelaki itu berkenaan Anju menfltnahnya.

Dalam posting terbaru pelakon tersebut di Instagram, dia telah memuat naik perbualan melalui direct message (DM) bersama Eilyas atau biasa dipanggil Yas yang mendkwa meminta RM10,000 untuk melaf4zkan t4lak kepada Anju.

Tunjuk bukti bekas suami minta RM10k

Anju mendkwa semua tindakan bersama suami perlukan duit. Jadi dia cuba ‘memancing’ lelaki itu untuk melfazkan cer4i kepadanya tempoh hari dengan menawarkan sejumlah wang untuk melepaskannya sebagai seorang isteri.

Tangkapan skrin itu merupakan salah satu bukti yang diserahkan kepada pihak p0lis dan pegvam untuk urusan mhkmh.

Ugvt nak seb4r gambar alb

Selain itu, Anju juga menyertakan sekali laporan p0lis mendkwa dirinya sering dialbkan Yas apabila lelaki itu pernah memnjat rumah semata-mata ingin merakam dan mengambil gambarnya dalam keadaan alb. Dia juga mengugvt mahu menyeb4rkan gambar tersebut.

Anju minta ramai2 fikir

Selain itu, Anju turut meminta supaya pengikutnya di Instagram berfikir mengapa bekas suami langsung tidak membuat sebarang posting di media soslal sejak semalam dan tidak menyngkal segala bukti yang ditunjukkan Anju.

Hal ini kerana disebabkan selebriti berkenaan telah ‘memb0ngkar’ segala bukti dan lap0ran p0lis berkenaan tindakkan belas suami sebelum ini.

Sehubungan dengan itu, warganet yang terlihat posting yang di buat Anju nyata terkejvt dengan nasib yang menimpa pelakon drama Anak P0ntlanak berkenaan.

Mereka juga tidak sangka episod perkahwinan Anju yang sempat berpisah kemudian rujuk semula dan bercer4i lagi penuh dengan cerita disebaliknya.

Sumber : https://ohmymedia.cc/anju-dedah-bekas-suami-minta-rm10-ribu-untuk-lafaz-cer4i-ugvt-sebar-gambar-alb.

Artikel Sebelum ni

Anju akhirnya buka mulut kenapa bercer4i, pvncanya memang ramai tak percaya

Anju akhirnya buka mulut kenapa bercer4i, pvncanya memang ramai tak percaya

SELEPAS enam bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Zarina Anjoulie mengumumkan bahawa perkahwinannya dengan Eilyas Azhar sudah berakhir.

Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lav0cah Mohd Fahizul mengesahkan perkara tersebut pada Rabu dan menganggap ia merupakan hari yang terbaik dalam hidupnya.

Malah, pelakon berusia 34 tahun ini juga meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas.

“Alhamdulillah, yay aku dah cer4i. Best day of my life… Alhamdullilah terima kasih Yas,” tulis Zarina.

Zarina berkongsi berita tersebut menerusi laman Instagram miliknya namun tidak memberi maklumat lebih lanjut mengenai perpisahan mereka.Aktres tersebut juga memilih untuk menvtup ruang komen di perkongsian tersebut.

ANJU TAMPIL JELASKAN SEBAB KENAPA DIA BERCER4I

Zarina Anjoulie telah memuat naik 1 video di laman instagram beliau untuk menjelaskan sebab kenapa dia telah bercer4i dengan suami.

Menurut Zarina, sebab utama adalah kerana mereka sudah tiada persefahaman lagi. Apa yang terjadi adalah persetujuan antara Zarina dan suami.

“Thank u so much for your support guys but ini adalah yg terbaik Buat anju sekarang , takde apa2 yg bruk jadi pun it’s just what’s best for me” – Zarina

“Tiada apa-apa yang terbk pun, cuma kami tidak lagi sehaluan,” katanya yang turut tidak memaklumkan bila tarikh dia berc3rai.

Zarina berkata, keputusan itu adalah yang terbaik buatnya dan kini dia mahu fokus kepada kerjaya, anak lelaki dan keluarganya.

“Saya mahu gunakan waktu ini untuk lebih rapat dengan keluarga. Sebelum ini, bertahun-tahun saya tinggal seorang dan tidak menghabiskan masa bersama mereka,” katanya.

Zarina turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang menghantar mesej, DM (direct message) dan menghubunginya. Dia mengakui cukup terharu atas keprihatinan mereka.

Zarina dan Eilyas berkahwin pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan selepas empat tahun bergelar ibu tvnggal.

Sebelum itu, dia pernah mendirikan rumah tangga dengan jejaka dari Brunei pada 2015, namun bercer4i pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan anak lelaki, Awangku Gabriel Martin Ezra.

Terdahulu, Zarina memuat naik satu hantaran di Instagram memaklumkan dia sudah bercer4i dengan Eilyas.

Dalam hantaran itu, dia sangat bersyukur dan pada masa sama berterima kasih kepada Eilyas yang lebih dikenali sebagai Yas.

“Alhamdulillah, yay aku dah cer4i. Hari terbaik dalam hidup saya. Alhamdullilah terima kasih Yas,” katanya.

Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Zarina bagi mendapatkan komennya tidak berjaya apabila dia tidak membalas mesej WhatsApp dan menjawab panggilan telefon.

Zarina turut menvtup ruangan komen dalam hantarannya itu.

 

Sumber: hit media

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "Anju d3dah bekas suami minta RM10 ribu untuk lafaz cer4i, ugvt seb4r gambar alb"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*