Suami Tahan 2 Minit Ja Tapi Ada Hati Nak Kahwin Lagi. Perempuan Tu Berani Wasap Minta Izin Nak Bermadu

Suami aku cur4ng dengan janda anak satu. Aku cuma tahu bila perempuan tu sendiri berani call & wsap aku untuk izinkan suami nikah lagi. So tanya suami, die cakap ye. Dia nak nikah. Aku cakap bagi aku mase 3 hari untuk bersedia.

3 hari lepas tu,aku jumpe perempuan tu same2 dengan laki aku. Duduk semeja kat restoren mahal kalau 3 orang makan mau dekat rm200 kot aku rasa. Laki aku ingat nak suai kenal agaknye, senglh-senglh bukan main amboi amboi gatal miang ko ye jantan bukan main lagi.

Aku order air, order makan bagi depa perabih dulu biar kenyang terbel4hak busung perut ger4m aku aih. Habis makan,aku susun pinggan letak ketepi aku tanya perempuan tu,sungguh ka ampa nak nikah dengan suami kami. Dia angguk-angguk senyum simpul naahaiii amboi suka hang nak amik laki kami,aku bawak keluar slip gaji laki aku,dok terang dah kat sana gaji berapa,pot0ng itu ini tinggal rm800.

Aku bawak keluar pulak geran keta atas nama aku,surat rumah atas nama aku, motor pun atas nama aku aih. Laki aku xdak reta apa pun. Aku cakap agak2 ampa gaji rm800 ampa dapat apa? Xpayah nak kata boleh ja hidup sebab dah cinta,dh sayang muhong aih. Tu pampers anak hang sapa nak beli? Nak suruh kami beli dak lah mmg kami bagi pener4jang dua2.

Bulan-bulan nak bagi ampa nafkah berapa gaji dia pun lepas ke tek4k dia saja bagi kami pun takat rm100, 200 itupun mintak semula tapi kot ampa redha dapat rm10 ja tiap bulan ikutlah. La ni ampa duk dua nah, pikir baik-baik dulu nak kawin lagi ka xmao nih kami baru bukak pasal zahir, batin kami tak bgtau lagi kot 2 minit ka t4han, sebulan sekali ja mampu tu ampa xtau lagi. Pikir elok-elok nah, ni yg kami makan, ampa bayar.

Nak balik ampa cari grab pasal kat luaq tu keta kami punya,ampa biasakan dari sekarang naik grab ka jalan kaki ka merangk4k ka nahh. Semoga berjaya aku kata kat depa dua, puas hati aku tengok laki aku dgn perempuan tu dari senglh mereny4m jadi muka dua-dua macam ayam terceklk jagung seketoi.

Aku balik tidur, esok bangun-bangun laki aku cakap dah tak jadi nikah, dia mintak maaf teri4k laa dia mintak ampun mintak nyawa tobat sampai syurga kata dia. Baru ada akai. Perempuan tu pun duk wasap cakap xsanggup nak nikah dia tau dia salah mintak maaf puihh la hang. Aku cakap kat laki aku, kalau lepas ni xsedar diri lagi aku framekan slip gaji dia tampai kat ruang tamu dapur toilet silap-silap aku buat profile picture fb wsap semua baru padan muka hang.

Ini sebabnya kita jangan mengujl seorang isteri. Memang dhsy4t. Tolong cermin diri dulu sebelum nak tambah cawangan.

Sumber:majalahilmiah

Facebook Comments

Be the first to comment on "Suami Tahan 2 Minit Ja Tapi Ada Hati Nak Kahwin Lagi. Perempuan Tu Berani Wasap Minta Izin Nak Bermadu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*