“Mommy Bed4h Perut Rilex Je”

Pelakon Sharnaaz Ahmad, 35, telah menjalani pembed4han slnus semalam di sebuah pusat perub4tan swasta.

Sharnaaz atau nama sebenarnya, Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad memaklumkan perkara itu menerusi sebuah rakaman video di Instagram (IG) selepas selesai menjalani pembed4ahan itu.

Kredit foto: IG

“Buat yang tertanya tentang saya, saya okay baru saja selesai buat pembed4han. Saya ada sinus. Minta maaf memang bersepah (dar4h) sikit.

“Saya tak boleh cakap lama, dar4h akan keluar. Slnus ada banyak jenis, saya punya kasi selesai buang semua. Saklt,” katanya.

 

Di ruangan k0men, rata-rata rakan artis dan peminat mendoakan agar Sharnaaz cepat sembuh malah ada juga yang tidak l0kek berkongsi cara untuk menghentikan d4rah mengalir.

“@almynadiaofficial: Mamu cepat sembuh naaa.. Rehat ok.

“@acheykintangkintung: Selamattt matttt.

“@adila.70120707: Mamu pi pam ayaq garam yang depa bagi tu dalam hidung, untuk keluarkan drah tu, nanti cepat drah tu berhenti.

“@jasnymardhiah: Hang saklt macam ni pun hidung ada drah hang tetap hensem Mamu. Speedy recovery Mamu.

“@iezapekan: Apa-apa pun cik doakan hampa cepat sembvh. Sebab Allah sayang dia bagi kita ujlan. Jadi insya-Allah mudahan cepat sembvh. Amin,” antara komen-komen yang ditulis.

 

Foto: IG

Sebelum ini, bekas isteri iaitu kakak kepada pengacara Neelofa, Noor Nabila mendoakan agar urusan pelakon filem Jebat ini berjalan lancar.

“Semoga dipermudahkan dan berjalan lancar. Amin,” kongsinya di Instagram Stories. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:tehtarikkaw

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Mommy Bed4h Perut Rilex Je”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*