Zarina Anjoulie Kegvgvran, Selepas Buang ‘Filler’ Di Bahagian Payud4ra, Rancang H4mil Lagi

Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah mengakui ham1l beberapa bulan lalu, namun mengal4mi kegvguran baru-baru ini.

Berita duka tersebut dikongsi Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju itu menerusi sebuah hantaran di laman soslal Instagram (IG)nya pada Rabu.

Anju yang memuat naik hantaran untuk berkongsi kesedaran mengenai b4haya dan kes4n sampingan melakukan suntlkan ‘filler’  memberitahu tentang kandungannya secara tidak sengaja.

Bagaimanapun pelakon filem Ular ini kelihatan sangat tenang dan menerima takdir tersebut dengan hati yang terbuka.

“Beberapa bulan lepas Anju mengandvng tetapi kegvgvran. Bukan nak cerita kesian kat video ini, cuma nak beritahu.

“Tak ada rezeki kan, tapi Anju tengah cuba nak pregnant lagi,” katanya tenang.

Selain itu, apa yang menarik perhatian ialah Anju berkongsi pengalaman yang dilalui selepas menyuntlk ‘filler’ di bahagian payud4ranya.

“Anju share apa yang anju lalui sekarang ni ye…Please don’t judge dan diharap anda semua terbuka dengan perkongian ini.

“Tujuan Anju share bukan nntuk nak jatuhkan orang, tetapi untuk create awareness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys.

“Now Anju tengah refer dengan to fix my problem dengan Doctor Chiam. Kalau dia tak boleh buat, dia akan referkan Anju kat pkar.

“Tujuan Anju share sebab Anju tahu ramai yang dah buat atau nak buat tapi malu dan segan nak tanya or cari penyelesaian. I will share my journey with u,” katanya positif.

Menerusi video berdurasi hampir lima minit itu, Anju berkata dia mengambil keputusan untuk mengeluarkan semula ‘filler’ di bahagian payvd4ranya selepas berasa saklt pada bahagian tersebut.

Tambahan lagi ketika mengalami keh4milan beberapa bulan lalu, payudaranya membengkak (proses normal wanita ham!l) dan saklt.

Perkara tersebut membuatkan dia mula terfikir akan kes4n sampingan ‘filler’ sekiranya h4mil lagi pada masa akan datang.

“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk rwatan mengeluarkan ‘filler’ di bahagian dada. Ini adalah plan sebelum saya ham!l lagi nanti,” katanya.

Dalam pada itu Anju memohon kepada warganet agar tidak meny4lahkan mana-mana pihak kerana keputusan untuk memasukkan ‘filler’ adalah kemahuan dirinya.

“It was my choice untuk letak barang terl4rang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘filler’ dulu ya.

“Video ini dikongsi sebab sekurang-kurangnya korang semua tahu apa nak buat selepas ini,” katanya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)

Sumber: Gempak

Facebook Comments

Be the first to comment on "Zarina Anjoulie Kegvgvran, Selepas Buang ‘Filler’ Di Bahagian Payud4ra, Rancang H4mil Lagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*