“Patut minta itu ini semua dia bagi..” Nak tutup Salah, Intafemes Belikan lstri iPhone 12

Sekian lama menanti, akhirnya iPhone 12 sudah memasuki pasaran Malaysia minggu lalu.

Bahkan, berlegar-legar di media soslal yang memaparkan individu menghadiahkan telefon keluar terbaharu itu

Sudah pasti kepada pasangannya atau orang tersayang sebagai tanda penghargaan.

Turut tak ketinggalan, Instafamous Chazynash juga tidak melepaskan peluang untuk membeli iPhone 12 Pro Max khas dihadiahkan untuk isterinya.

Namun, keadaan bertukar menjadi kurng baik selepas Chazynash memuat naik satu gambar.

Di mana memaparkan Instafamous tersebut berada di motor sambil memb0ceng perempuan lain!

Terkilan dengan gambar yang dikongsikan tersebut, isteri Chazynash menlnggalkan komen berbavr am4rah di ruangan posting berkenaan.

Rupanya nak coverline?

Perbuatan suaminya itu tak dapat diterima walaupun selama ini, dia dimewahkan dengan kebendaan.

Termasuklah menerima sebuah iPhone 12 Pro Max baru-baru ini daripada Chazynash.

Kejadian ini juga telah disedari oleh pengikut mereka di laman Instagram.

Ramai yang turut bersel0roh pada komen yang ditinggalkan oleh isteri Chazynash itu.

Konpem Tdo Luar la Malam ni

Belen apa perut berbvlu…”

Tak lama kemudian, Chazynash tampil menjernihkan situasi yang sedang menlmpa diri.

Jelasnya, gadis tersebut bukanlah perempuan seperti yang disangkakan.

“Gadis” dibonceng itu sebenarnya ialah Pak Lawak atau lebih dikenali sebagai Danny Evans.

Dia merupakan kawan dan individu yang sering kali bekerjasama dalam FB Live serta menghasilkan content-content yang kelakar bersama Chazynash.

Foto ini sebenarnya telah diambil ketika Chazynash dan Danny Evans membuat penggambaran bersama.

Setelah segalanya terb0ngkar, ramai yang pec4h perut dengan penjelasan Chazynash di k0men isterinya itu.

Chazynash sangat popular dalam kalangan pegguna Instagram kerana, sering tampil dengan content-contentmerapu dan kelakar sehingga sangat menghiburkan ramai.

Semua sedia maklum bahawa Chazynash begitu terkenal dengan pemblkinan video iklan lwak yang kreatif.

Ini bagi membantu jualan produk-produk tempatan dan barangan branded!

Lebih uniknya, iklan yang dihasilkan Instafamous ini setaraf dengan iklan komersial Thailand.

Jadi, tak hairanlah kalau video iklannya di IG dan FB, selalu mencecah ratusan ribu malah jutaan tontonan!

Dilamar bagi membintangi drama tv & telemovie!

Siapa sangka, atas kerja ker4snya menaikkan nama di Instagram, Instafamous ini turut berjaya menarik perhatian beberapa pihak produksi.

Ini untuk membintangi dalam drama tv dan juga telemovie!

Lakonan Chazynash bakal muncul dalam telemovie pertamanya menerusi Didie Bikin Filem, yang akan di tayangkan di RTM Tv1 pada hari Sabtu, 21 November 2020 pada jam 9 malam.

Korang juga boleh follow Instagram Chazynash untuk hiburkan diri dengan macam-macam lagi content lawak!

Kalau nak buat slot iklan lawak dengan Chazynash, boleh je roger kat situ.

Sumber:LM

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Patut minta itu ini semua dia bagi..” Nak tutup Salah, Intafemes Belikan lstri iPhone 12"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*