“Sampai bila you nak larl, my l4wyer dah contact”

Pengacara terkenal Awal Ashaari diketahui
ramai dah beli rumah baru. Kalau tengok, sebelum ada beberapa video yang
menunjukan perjalanan Awal Ashaari dan Scha Alyahya membeli rumah, beli
perabit, pasang aircond dan ada buat renovate rumah berkenaan.

Namun pada beberapa hari yang lalu, ada
cerita kurang enak didengari. Melalui laporan portal Hot FM, Awal ada luah rasa
tidak berpuashati di laman media soslal.

Awal Ashaari telah meluahkan rasa tidak
puas hatinya terhadap satu syarikat perab0t yang dilihat agak popular juga di
laman media soslal.

Menerusi Ig story, Awal ada muatnaik
perbualan whatsapp di antara dirinya dengan seorang individu dari syarikat
berkenaan.

Jelas Awal, dia sudah beri wang kepada
syarikat berkenaan, namun kerjanya masih belum siap dan tergend4la.

Ini tulis Awal Ashaari: “If you think it is an amount that you cannot aff0rd to pay, please communicate. Do not run away with your continued silence like this. It’s not nice, it’s not professional“.

Menerusi perbualan itu, mesej Awal telah dibalas semula oleh individu berkenaan dan hanya berkata: “Okey Awal”.

Setelah sebulan, ianya masih belum selesai
dan Awal menyatakan tiada perkembangan lanjut. Malah Awal sudah meminta l4wyer
mewakili dirinya menghubungi individu berkenaan namun ggal dihubungi.

Dah sebulan sejak last mesej ‘okey awal’. Sampai bila awak nak larl dari client awak ni. My l4wyer pun tak dapat nak hubungi awak. Macam ni ke handle client. Larl dari msalah, larl dari duit client”.

Sementara itu, ada netlzen yang bertanya
apa sebenarnya yang terjadi sebab dia pun nak guna service dari syarikat
berkenaan. Awal telah memberi respon bahwa dia dah bayar duit namun kerja masih
belum lagi siap.

Ini jelas Awal Ashaari lagi: “Dah bayar rumah tak siap. Nak discuss, tak bagi kerjasama, you declde”.

Syarikat berkenaan belum beri sebarang
kenyataan berkenaan hal ini. Diharapkan semuanya dapat selesai dengan cara
baik.

Untuk pengetahuan, Awal Ashaari dan Scha
Alyahya kini sedang menunggu anak kedua. Sudah tentunya mereka mahu rumah baru
ini siap sebelum lahirnya anak kedua itu nanti. Semoga dipermudahkan.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:tehtarikkaw

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Sampai bila you nak larl, my l4wyer dah contact”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*