“Kalau Kentvt Satu Rumah Bauu” Lelaki Jumpa Petai Gergr4si Sepanjang 1 Meter

Admin yakin kat sini mesti ada yang suka gil4 dengan petai. Mungkin ada preference cara nak makan petai, rebvs ke, masak dengan s4mbal ke atau makan ment4h gitu je. Apa pun cara korang makan petai, admin tak jvdge. Minat masing-masing kan.

Tapi korang pernah dengar atau tengok tak petai gerg4si saiz XXXL? Haa.. kalau korang tak pernah tengok, korang boleh tengok tweet @kayy_azman kat bawah ni. Ini real punya, bukan edit.

Besar g!la!

Serius admin terkejvt bila baca tweet dan tengok gambar ni. Biasa tengok petai paling besar dan panjang pun lebih kurang lengan je. Ini panjang lebih kurang satu meter tu memang rare habislah. Admin curious nak tahu bau dia kuat mana dengan saiz macam tu. Yang kecik pun bau dia menvsuk hidung, besar ni macam manalah bau dia kan?

Kalau musim buah haritu memang pening weh send4wa bau durian. Ni kena bau petai time pakai mask memang takleh imagine bau dia macam mana.

Admin tak tolak kemungkinan bau dia kuat lepas buang air kat t4ndas. Entah berapa botol perfume nak kena guna untuk hilangkan b4u dia nanti.

Aduhai keslan aircond tersed4k sebab bau petai ni. Silap-silap on the way nak balik rumah pun aircond dah tersed4k sebab tengok petai besar sangat. 

Kalau korang pernah tengok petai saiz macam ni, roger admin ye, nak try gak sebijik dua.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page kami

Sumber:Lobak Merah

Via tranformasi

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Kalau Kentvt Satu Rumah Bauu” Lelaki Jumpa Petai Gergr4si Sepanjang 1 Meter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*