Video: Taknak Terp4lit, Eira Aziera Akhirnya Membuat Kenyataan Apa yg Terjadi Padanya Selepas Dif4ilkan Sam4n

Terdahulu, inslden yang pernah tvlar sebelun ini telah memberikan kesan yang amat dalam pada seluruh ahli keluarga Eira

Menurut Eira, Sahabat², terutamanya Suami Eira dan Anak Eira Qalesya serta Agent² Klubna Laleh dan Miruku di seluruh Malaysia sangat terk3san.

“Eira secara peribadi sangat k3sal dan berilah peluang pada Eira untuk Eira cuba memperbaiki diri Eira.

Tutur dan kata Eira pada hari-hari yang mendatang. In Shaa Allah

Permohonan maaf ini dibuat seikhlas hati Eira dan kepada kalian semua yang telah memberikan k0men-k0men Neg4tif terhadap Eira.

Sejujurnya Eira telah berlapang dada dan maafkan semua. Kerana anda semua berhak untuk berasa kec3wa dengan Eira.

Keputusan Eira untuk tampil membuat permohonan maaf terhadap kedua-dua pihak ini dan juga memberi kemaafan untuk anda semua.

Ini membuatkan Eira lebih tenang mengh4dapi ujian ini. In Shaa Allah

Eira berharap agar PEMILIK RESTORAN 35 di Melaka dan Pemilik Akaun Facebook SUHARNIZAN MD SIDEK

Serta seluruh ahli keluarga yang terkesan dengan perbuatan Eira dapat memaafkan kesalahan Eira.

Ini dibuat samada secara sengaja mahupun tidak sengaja melalui posting Live di Facebook yang terlibat.

Akhir kata dari Eira,

…Maaf adalah tanda keikhlasan selepas melakukan kesilapan.

Kerana manusia tidak pernah lari dari melakukan kes4lahan.

Manusia tidak sempurna begitu juga saya Eira Azira..”

Kontrak Duta Bersama Klubna Laleh Dibatalkan

Mengikut status terbaru dari jenama produk Klubna Lelah yang sedang di pr0mosi oleh seorang inflvencer,

pihak mereka telah menamatkan kontrak selaku duta produk dengan serta merta

“Checkmate untuk inflvencer terkenal”

Puan Suharnizan sudah serahkan k3s kepada pegvam.

Menurut perkongsian dari pegvam Nor Zabetha, tindakan s4mann bakal di ambil terhadap Eira kerana pengh1naan mel4mpau

Apa yg Berlaku, dijadikan Iktibar

Hari ini, Menerusi live terbaru eira aziera hari ini beliau berkongsi keadaan terkini beliau setelah apa yang terjadi sebelum ini tentang insldenn serta cerita k0ntr0vversi terhadap diri beliau.

Live terbaru dari eira juga menarik perhatian lebih 70 ribuu tontonan serta lebih 500 kongsian terhadap posting beliau.

Antara Kata Kata Eira

“Alhamdullilah sebab doa hampa, yang berterusan dekat eira dan semangat hampa untuk melihat kebaikan yang eira rasa.

Eira ambil ini sebagai p0sitif, setiap apa yang berlaku Allah nak bagi”.

“Sebab tu eira cakap,setiap apa yang berlaku ujian kita dapat ini Allah nak beri rezeki kita yang lebih lagi.

Sebab tu eira tak pernah anggap ujian sebagai satu pengh4langg eira untuk berjaya”

“Eira selalu tekankan untuk hampa, ingat pesan eira jika Allah menguji hampa.

Jika Allah memberi satu ujian, makna nak naikkan lagi ke satu martabat atau nak naikkan hampa kepada satu stage yang luar biasa.

Alhamdullilah, hasil daripada ujian bagi dan perubahan yang eira buat eira diberi peluang menjadi someone.

Dan mener0ka bisnes bisnes yang kuat di malaysia ini”.

Satu batu Loncatan

“Kita yang baik jadikan taul4dan, yang bvruk jadikan sempadan.

Ingat ujian itu adalah satu batu loncatan atau pun ujian itu pengakhiran ampa dalam sesuatu yang ampa buat”.

“Eira ambil ini sebagai p0sitif, sebab apa jika Allah tak uji eira tentang kesalahan yang eira buat eira rasa eira tak boleh ke level sekarang.

Eira tak boleh cakap duduk elok elok sekarang, eira tak boleh cakap secara profesional sekarang.

Eira tak boleh c0ntrol diri eira dengan ot4kk yang boleh berfikir, tetapi alhamdullilah disebabkan inslden inslden yang berlaku pada eira.

Allah uji benda yang besar sebab dia nak bagi sesuatu yang besar”.

“Allah nak uji benda yang berat supaya nak tengok adakah kita boleh handle benda yang berat itu.

Jadi bagi eira alhamdullilah benda yang Allah ujiini dan bantu ini nak aku sedar atas kesilapan aku.

Dan Allah nak aku berubah atas kesilapan aku”.

“Jadi dekat sini, eira rasa macam alhamdullilah bila jadi saja benda benda k0ntr0versii sebelum ini.

Ia membuatkan eira lebih dewasa, lebih matang dan eira bercakap dalam nada yang profesional.

Sebab kita manusia boleh berubah dan kita sentiasa diberi peluang dan untuk berubah. Kita berhak untuk mengubah diri kita”.

“Seronok tgk kak eira skrg.. Semoga kak eira terus sukses dan berjaya dlm apa jua yg kak eira inginkan..

Doaman sy juga untuk terus berjaya mcm kak eira.. ”

“Duit tak boleh bwak mana..tapi kata kata kita s4ham akhlrat..

Allah tidak melihat sejauh mana mewah kita tapi Allah melihat sifat keikhlasan kita..jika jiwa tak tenang fikir fikirkan lah”

“Akk kenal eira pun pasal video viral…tp akk berterima kasih…

 

Akk suka tgk eira masak eira pun cepat mengaku kesilapan dan berubah…teruskan eira…”

Sumber : FBEiraAziera/OM

Via lamanmaya

Facebook Comments

Be the first to comment on "Video: Taknak Terp4lit, Eira Aziera Akhirnya Membuat Kenyataan Apa yg Terjadi Padanya Selepas Dif4ilkan Sam4n"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*