Raih Lebih 300 Ribu Tontonan, Vdeo Par0di Zarina Pasal Eira Dan Makcik Restoran 35 Buat Ramai Berd3kah

Raih Lebih 300 Ribu Tontonan, Video Parodi Zarina Anjoulie Pasal Eira Dan Restoran 35 Buat Ramai Berd3kah

Video yang tular membabitkan seorang influencer bernama Eiira Aziera yang ditengk1ng pemilik premis Restoran 35 telah menjadi topik hngat warganet.

Tidak habis dengan isv itu, kemudian timbul pula video Eiira mem4ki hmun dan menghlna fizikal seorang wanita sehingga wanita terbabit mengambil tindakan undang-undang.

Sementara itu, video yang tular itu bukan sekadar menarik perhatian warganet, malah terdapat segelintir selebriti turut bersuara.

Antaranya adalah pelakon dan usahawan kntr0versi Zarina Anjoulie.

Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju sebelum ini telah memuat naik satu video di instagram beliau tentang isv membabitkan video Eiira itu.

Menerusi klip video tersebut, Anju menyebelahi pemilik Restoran 35 dan mempersoalkan kenapa isv-isv viral sebegitu hanya membabitkan influencer, instafamous dan founder-founder produk.

Video parodi Anju cvit hati ramai

Terbaru, Anju telah memuatnaik satu video parodi Eiira ditengk1ng pemilik restoran berdurasi 1 minit 30 saat yang mencvit hati ramai.

Turut mencvri tumpuan apabila gelagat sporting suami Anju, Yass melakonkan watak makcik pemilik restoran yang membuat ramai berd3kah ketawa.

Sementara Anju pula menlru gaya Eiira dengan bercakap loghat kedah. Video tersebut telah meraih lebih 300 ribu tontonan setakat ini.

Reaksi warganet

Sementara itu menerusi ruangan k0men rata-rata terhibur dengan lakonan Anju dan gelagat spontan suaminya.

Malah ramai yang meminta sambungan parodi terbabit dan meminta Anju

” Lawak lah..saklt pervt gelak tak henti.. Part suami dia Baling tuala paling lawak. Kena baling tuala lap ngan pakcik kedai makan 35 hahahahaha.. Dua dua g!la

” Hahahahaha! yas kena pakai tudung baru lagi menjiwai watak..Haha lawak anju oiiii. Bagi pelat sikit kedah tuu. Kami pon g3ram bahasa orang tu. Adoi xdak lapik

” Tergelakk aku tengok yas  layan jer bini dia hahaha. Tercidvk lalu memohon maaf eh. Padahal dia yg kurang ajau dtg tmpt org main l4nggar. Sekali m4lu ja kena viral balik”

Terdahulu video yang tular di media soslal sejak beberapa hari ini mengundang pelbagai komen dari orang ramai sehingga Zarina Anjoulie terpanggil untuk memberi pendapat

Menurut Anju, kenapa mesti dia (Eiira Aziera) membuat review di restoran meskipun tidak diundang oleh pemilik premis itu.

” Kenapa yang kaki viral viral ini kebanyakkannya founder produk, instafamous, influencer?’

” Sekiranya restoren tidak minta buat review atau tidak beri kebenaran janganlah kita buat review.

Zarina Anjoulie turut mengaku dia sendiri bermulut pedas namun masih tahu menjaga adab dan tidak sehingga memaaki hmun orang yang jauh lebih tua.

” Pernah nampak selebriti lain seperti Neelofa atau Dato Siti Nurhaliza buat review begitu?

” Anju beritahu mereka yang terlibat dalam media seperti instafamous dan influencer memang akan mencari peluang untuk fame (tular) walaupun sekejap.” kata Anju

Sumber: IG Zarina Anjoulie

 

Via asiakini

Facebook Comments

Be the first to comment on "Raih Lebih 300 Ribu Tontonan, Vdeo Par0di Zarina Pasal Eira Dan Makcik Restoran 35 Buat Ramai Berd3kah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*