Ayda Jebat tinggal sebumbung dengan tunang? ini alasan mereka

LEBIH dua bulan mengikat tali pertunangan, pasangan pelakon Ayda Jebat dan Nabil Mahir kelihatan semakin mesra apabila banyak menghabiskan masa bersama sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Namun yang kurang menariknya apabila netizen mula berteka-teki sama ada mereka tinggal serumah kerana kerap berkongsi perkembangan bersama di laman soslal.

“Seronoknya… belum kahwin boleh satu rumah walaupun realiti ada ramai di rumah, ni berdua saja dalam video.

“Dulu-dulu aku bertunang jangan harap dapat jumpa macam ni selalu,” k0men seorang netlzen.

Nabil dan Ayda sering berkongsi foto dan video mereka di kediaman yang sama.

Bagaimanapun kembimbangan yang dibangkitkan netlzen terjawab apabila Ayda atau nama sebenarnya Nur Suhada Jebat, 28, membalas k0men berhubung isu berkenaan.

Pelakon drama Bukan Gadis Biasa ini berkata dia masih tidak beranl untuk keluar rumah dalam keadaan pandemqlk C0vld-19 yang masih belum pvlih sepenuhnya.

“Kita masih tak beranl nak keluar sangat… takut.

“Jadi, lebih baik jumpa, mesyuarat, penggambaran di rumah. Lebih selamat dan selesa. Tak perlu pakai mask dan sanitizer,” tulis Ayda.

Ayda dan Nabil mengikat tali pertunangan secara dalam talian (online) pada 28 April lalu.

Kisah perhubungan pasangan selebriti ini mula menjadi perbualan hngat netlzen apabila Ayda berkongsi foto cincin lamaran yang diterimanya semasa ulang tahun kelahiran ke-28 pada 18 Mac lalu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

 

Sumber : Mstar via MyMetro

Via TTK

Facebook Comments

Be the first to comment on "Ayda Jebat tinggal sebumbung dengan tunang? ini alasan mereka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*