“Sampai Harini Saya Masih Tak Percaya Abam P3rgi Buat Selamanya ..” – Aprena Manrose

Aktres Aprena Manrose akui masih tidak dapat menerima kenyataan selepas pelawak, Abam Bocey menlnggal dunia pada 10 Februari lalu.

Jelas Aprena, dia berasa terkllan kerana tidak sempat mempr0mosikan filem Jodoh Syaltan bersama Abam.

“Salam Maghrib, sampai harini saya masih tak percaya Abam p3rgi buat selamanya.

“Sememangnya saya peminat group Bocey dari awal lagi tapi berkesempatan berkenalan dengan Abam sahaja sebab kita sh00t sama untuk filem yang akan ditay4ngkan tak lama lagi.

“Exclted sangat bila tahu nak kena photosh00t dengan Abam untuk promo sebab lama tak jumpa tapi sehari sebelum Abam dah takda.

“Kalau kita tag abam di ig story, dia pernah dm ckp tak letak kat wall pun. Sorry abam, terlepas pandang,” tulisnya di Instagram (IG).

Pemilik nama Wan Syahera Putri Aprena Wan Syahman menyatakan walaupun temp0h perkenalan dengan Abam slngkat namun layanan yang diberikan seolah sudah lama mengenali.

“This post is just for you! Sekarang bukan baby je yang nak post pasal abam, tapi terlalu ramai yang sayangkan abam.

“Merata orang bercerita tentang kebaikan Abam dan Abam memang seorang abang yang penyayang. Kita baru plan nak kahwinkan kucing kita tapi tak sempat.

“Padahal kita kenal masa sh00ting ni je tapi Abam layan bby macam dah lama kenal.

“Pem3rgian Abam sangat memberi k3san, dah takda lawak-lawak dari Abam.

“Allah lebih sayangkan abam. Semoga ditempatkan dengan orang-orang yang beriman,” tulisnya lagi.

 

View this post on Instagram

 

Salam Maghrib, sampai harini saya masih tak percaya Abam pergi buat selamanya. 😢Sememangnya saya peminat group Bocey Dari awal lagi tapi berkesempatan berkenalan dengan Abam sahaja sebab kita sh00t sama untuk filem yang akan ditayangkan tak lama lagi. Excited sangat bila tahu nak kena photosh00t dgn abam utk promo sbb lama tak jumpa tapi sehari sebelum abam dah takda. 😭 kalau kita tag abam di ig story, dia pernah dm ckp tak letak kat wall pun. Sorry abam, terlepas pandang. 🙏🏻 This post is just for you! Sekarang bukan baby je yang nak post pasal abam, tapi terlalu ramai yang sayangkan abam. Merata orang bercerita tentang kebaikan Abam Dan Abam memang seorang Abang yang penyayang. Kita baru plan nak kahwinkan kucing kita tapi tak sempat. 😫 padahal kita kenal masa sh00ting ni je tapi abam layan baby macam dah lama kenal. Pemrgian abam sangat memberi kesan, dah takda lawak-lawak dari abam. 😔 . Allah lebih sayangkan abam. Semoga ditempatkan dengan orang-orang yang beriman. #kitabaikramaisayang #sayasayangabam #abamsangatbaik

A post shared by WAN SYAHERA PUTRI APRENA (@mrsaprenamanrose) on

Selain Aprena dan Abam, filem ini turut dilakonkan oleh barisan pelakon hebat seperti Soffi Jikan, Wan Hanafi Su, Fauziah Nawi dan Jay Iswazir.

Filem ar4han Ismail Bob Hashim ini akan ditayangkan pada bulan depan.

Sumber:gempak

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Sampai Harini Saya Masih Tak Percaya Abam P3rgi Buat Selamanya ..” – Aprena Manrose"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*