“Rupanya Video Ni Abam tlnggal Buat Kenangan” – Isteri Fad K0ngsi M0men Ter4khir Bocey Bersama Abam

Isteri pelawak Fad Bocey, Nur Syahira A.Rahman berkongsi momen terakhlr Abam bersama suaminya Fad dan juga Achey.

Syahira berkongsi momen tersebut menerusi video pendek yang dimuat naik di akaun Instagramnya.

Video tersebut dirakamkan sewaktu Bocey berada di belakang pentas membuat persiapan untuk persembahan di pentas Maharaja Lawak (MLM2019).

Menurut Syahira, dia juga tidak menyangka video tersebut merupakan m0men terakhlr mereka bersama Abam.

“Aku ingat sebab aku yang record. Masa ni sebab ingat nak simpan video ni kalau rezeki Bocey menang. Konon nak combine video persiapan Bocey final tapi rupanya video ni Abam tlnggal buat kenangan kitorang.

“Bam kitorang tau Abam p3nat sangat, p3nat nak berju4ng sebab Abam rasa Bocey orang dah tak pandang, orang dah jemu.

“Bam kitorang dah tak ada siapa nak k@cau, dah tak ada orang nak us!k k@cau tubuh badan Abam. Terk3san sangat sebab Fad tak sempat nak s3ntuh, dia rindu nak meny@kat Abam.

“Abam semoga tenang di sana, terima kasih sebab bagi kami pengajaran yang paling besar dalam hidup, #kitabaikramaisayang,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

Aku ingat sebab aku yang record .masa ni sebab ingat nak simpan video ni kalau rezeki bocey menang .konon nak combine video persiapan bocey final .tapi rupanya video ni abam tinggal buat kenangan utk ktorang . . Bam ktorang tau abam penat sgt .penat nak berjuang sebab abam rasa bocey org dah tak pandang .org dah jemu .sebab tu abam asyik ulang dah la nak rehat puas2 .sekarang abam tgh rehat kan .doakan dia ,moga Allah tempatkan dia dikalangan org beriman .bam ktorang dah takda sapa nak kacau .dah tkda org nak usik kacau tubuh badan abam .terkesan sgt sbb fad tak sempat nak sentuh .dia rindu nak menyakat abam 😔 abam semoga tenang disana .terima kasih sebab bagi kami pengajaran yg paling besar dalam hidup . #kitabaikramaisayang

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Terdahulu, Abam atau nama sebenarnya Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan, 32, menghembvskan nfas terakhlr di kediamannya di Gombak pada Isnin.

Sumber: gempak

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Rupanya Video Ni Abam tlnggal Buat Kenangan” – Isteri Fad K0ngsi M0men Ter4khir Bocey Bersama Abam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*