“Daddy, Abam Tak Akan Wish Dah…”– Sambut Birthday Tanpa Abam, S3baknya C0retan Isteri Fad

Isteri pelawak Fad Bocey, Nur Syahira A.Rahman telah memberikan satu nukllan menyentvh hati khas buat suami tersayang.

Nukilan itu telah ditulis oleh Syahira bersempena dengan ulang tahun kelahiran Fad hari ini.

Syahira telah memuat naik nukilan berkenaan beserta satu video kenangan yang merakamkan memori indah Bocey bersama Allahy4rham Abam di Instagramnya.

Coretan itu jelas menunjukkan betapa dalamnya cinta dan kasih sayang seorang isteri terhadap suami selain kekuatan ikatan persahabatan antara Fad, Achey serta arw@h Abam.

“Haritu daddy cakap Abam tak reply pun daddy wish dia, lepas tu daddy cakap tak apa aku nak tengok birthday aku dia wish tak 13 hb ni.

“Daddy, Abam tak akan wish dah daddy tak akan sama macam tahun-tahun lepas, tak akan ada dah muka daddy dekat ig Abam, dia tengah rehat.

“Khas untuk daddy, kenangan kita selalu bvli dia, terkejvt kan dia dan macam-macam lah. Itu hanya kita dan dia sahaja tau, keluarga Bocey terlalu banyak kenangan yang tak mungkin kami lupa.

“Memang orang akan cakap sekarang baru nak ingat ke? No bukan sebab sekarang baru ingat tapi sekarang lah masanya kami nak kongsi betapa banyaknya kenangan kami.

“Daddy kita doakan dia. Kita teruskan bawa nama Bocey sebab kita tahu macam mana susahnya kita bersama arw4h untuk naikkan nama bocey.

“Raikan lah tahun ni dengan kenangan yang ada dalam simpanan album saya. Mommy doakan daddy dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang sihat dan bahagia dunia akhlrat.

“Mommy tak minta banyak, mommy nak daddy kuat balik. Arw4h tahu kita jauh daddy sebab tu daddy tak dapat tengok dan sentvh buat kali ter4khir.

“Satu masa pasti kita akan bertemu. Again, happy birthday suami tersayang. Moga Allah kurniakan kekuatan buatmu. Sama-sama kita doakan buat arw4h,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

Haritu ddy cakap abam tak reply pun ddy wish dia .pastu ddy ckp takpeee aku nk tgok birthday aku dia wish tk 13 hb ni .daddy ,abam takkan wish dah ddy .takkan sama mcm tahun2 lepas .takkan ada dh muka ddy dkt ig abam .dia tgh rehat . . Khas utk daddy ,kenangan kita selalu buli dia ,terkejut kan dia dan mcm2 la .itu hanya kita dan dia sahaja tau .keluarga bocey terlalu banyak kenangan yg tk mungkin kami lupa .memang org akan cakap skrg baru nak ingat ke ?no bukan sbb skrg bru ingat tapi skrg la masanya kami nak kongsi betapa banyaknya kenangan kami . . Daddy kita doakan dia .kita teruskan bawak nama bocey sebab kita tau mcm mna susahnya kita bersama arwah utk naikkan nama bocey .raikan lah tahun ni dengan kenangan yg ada dalam simpanan album sy .mommy doakan daddy dimurahkan rezeki ,dikurniakan kesihatan yg sihat dan bahagia dunia akhirat .mommy tak mintak banyak ,mommy nak daddy kuat balik .arwah tau kita jauh daddy sebab tu daddy tk dpt tengok dan sentuh buat kali terakhir .satu masa pasti kita akan bertemu .again ,happy birthday suami tersayang .moga Allah kurniakan kekuatan buatmu .sama2 kita doakan buat arwah❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Sementara itu menerusi ruangan komen, rata-rata peminat Bocey melvahkan rasa sedlh dan terh4ru sebaik sahaja membaca nukllan khas tersebut.

“Allahu tersentvh hati aku, semoga Fad dan Achey terus kuat dalam kumpulan Bocey,” komen @hadabaharin_

“Ya Allah tersentvhnya tengok video ni. Al-Fatihah buat arw@h Abam dan ditempatkan dengan orang yang beriman, happy birthday@fadbocey,” tulis @farah_umairahh

Terdahulu, Abam atau nama sebenarnya Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan, 32, mengh3mbvskan n@fas ter@khir di kediamannya di Gombak pada Isnin.

Sumber:gempak

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Daddy, Abam Tak Akan Wish Dah…”– Sambut Birthday Tanpa Abam, S3baknya C0retan Isteri Fad"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*