D3dah Kisah Perkahwinan ‘Simple’, Berita Gary & Isteri Muda 10 tahun ‘Trendlng’ Di Serata P0rtal Korea!

Setelah 3 tahun menanti kemvnculan semula Gary di dalam dunia hiburan, akhirnya penyanyi rap itu telah mvncul sebagai panel baru dalam rancangan “Superman Returns” bersama anak terunanya iaitu Kang Haoh. Berita ini ternyata membuatkan ramai peminat setia lelaki itu dan “Running Man” tak sabar menanti melihat gel@gat lvcunya kembali.

 

Sebenarnya, para peminat bukan sahaja teringin nak lihat Gary tapi tervja nak tahu siapakah ger@ngan wanita yang berjaya merebvt hatinya sehingga berjaya membuatkan lelaki itu menlnggalkan glam0r dunia artis untuk bersama dengannya. Walaupun “Superman Returns” ada mendedahkan gambar wanita cantik itu dalam sedutan video pendek minggu lepas namun masih ramai lagi yang ternanti-nanti kisah disebalik perkahwinan mengejvt mereka pada tahun 2017.

 

Sebelum ini Gary menjelaskan bahawa dia mengambil keputusan dr@stik untuk men!nggalkan industri seni adalah kerana dia mula terasa s@rat dengan b3ban dan tek@nan selepas 20 tahun akt!f sebagai selebriti. Apabila ditanya tentang majlis perkahwinannya, penyanyi r@p itu menjelaskan bahawa penyatvan dia dan isterinya berlaku dengan ‘simple’nya.

 

Kami tidak mengadakan majlis perkahwinan yang lain, tiada majlis langsung. Kami hanya memberitahu kepada beberapa orang tentang rancangan perkahwinan tetapi tiada majlis yang diadakan.

Rare ya sebabnya Gary jelaskan mereka hanya pergi daftar perkahwinan dan cop penges@han sebelum pergi menyambutnya dengan makan sh@bu sh@bu. Relaks sungguh!

Kami pergi daftar perkahwinan berdua dan cakap ‘Kita suami isteri! Jom makan daging’ lantas kami men!kmati sh@bu sh@bu selepas itu.

Lelaki itu memberitahu bahawa dia memang sudah merancang untuk tidak mengadakan majlis sekiranya dia berkahwin suatu hari nanti dan memang ‘soulmate‘ habis kerana isterinya juga mempunyai buah fikiran yang sama dengannya!

Sekiranya isteri saya mahu mengadakan majlis, sudah pasti saya akan melakukannya tetapi lebih daripada majlis, hidup kami berdua adalah lebih penting.

Dia juga berterima kasih kepada isterinya kerana memahami dan menerima cadangan tersebut tanpa hal@ngan. Namun dia juga berasa kas!han dan bers@lah dalam masa yang sama.

Rom@ntik betul apabila melihat pasangan ini! Apabila meny@ksikan Gary dan isterinya yang mesra ketika bersama Haoh walaupun sekejap waktu, dapat dilihat kasih sayang antara mereka. Pada akhir epis0d “Superman Returns” kelmarin, lelaki itu tidak dapat s0rok rasa penat semasa menghubungi isterinya. Dia memberitahu bahawa dia perlukannya untuk menjaga Haoh. P3nat sangat nampaknya!

Kalau anda nak tahu, isteri Gary dikhabarkan muda 10 tahun daripadanya selain mereka mula berkenalan selepas wanita cantik itu mula bekerja di syarikat hiburan yang dimiliki penyanyi r@p tersebut iaitu LeeSsang Company. Mereka meng!kat t@li perkahwinan selepas wanita itu bekerja selama 5 tahun dan r@ta-r@ta kenalan terkejvt kerana mereka mampu menyembvnyikan perhubungan tersebut tanpa pengetahun ramai.

Paling comel sebabnya kalau anda perasan nama yang disimpan oleh Gary untuk isterinya dalam telefon bimbitnya ialah ‘Cik Kim Puteri’. Alahai bersemvt terus!

Boleh tahan hebat tahu pen@ngan Gary dan keluarganya! Walaupun baru sahaja muncul dalam satu epis0d “Superman Returns” tetapi mereka berjaya mend0minasi carta carian di portal terkenal Korea iaitu Naver dan N@te. Malahan, sudah lepas 20 jam pun berlta mereka masih lagi berada di laman utama portal carian ini. Hebat!

Sumber: KBS EntertainmentNEWSIS

Via kimchidaily

Facebook Comments

Be the first to comment on "D3dah Kisah Perkahwinan ‘Simple’, Berita Gary & Isteri Muda 10 tahun ‘Trendlng’ Di Serata P0rtal Korea!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*