“S3ksi Habis Tengok Suami Main..” – Isteri Da’i Farhan

Isteri kepada pendakwah bebas Da’i Farhan, Dr. Erin memvji kevnggulan suaminya ber@ksi di padang bola sep@k sejak akhir-akhir ini.

Kata Dr. Erin, biarpun hanya menjadi jvru s0rak di tepi padang, dia tidak lekang memberikan semangat buat suaminya yang kembali aktif bersukan.

“Sukan ni bagi saya buat kita nampak macam beauty with style fitu, mesti nak kawan dengan budak-budak sukan juga.

“Nak nak yang pandai main bola macam Farhan!

“S3ks! habislah tengok suami main kat padang macam m@ch0 sangat. Apapun saya tetap jurvsorak kamu,” tulis Dr. Erin menerusi entri di Instagram.

Dalam entri itu, Dr. Erin memuat naik foto Farhan berpakaian sukan dan beberapa @ksi menggel3cek bola sep@k di padang pada waktu malam. Sementara itu, dalam entri sama juga Dr. Erin memberitahu dia juga antara individu yang aktif dalam bidang t@ekw0ndo sejak di bangku sekolah.

“Saya ni zaman sekolah dulu ada blackbelt t@ekw0ndo. Pernah masuk surat khabar, abah yang baca dan simpan dalam diam.

“Abah banggalah tu dengan anak seorang ni. Ketika itu kita wow sangat muka depan okey, Sabah Championship of Taekwondo, tahun berapa saya tak ingat tapi saya juara sparring,” tambahnya.

Farhan dan Dr. Erin mencvri tumpuan ramai apabila pendakwah itu mencer@ !kan isteri pertama yang sedang h@mil menerusi aplikasi WhatsApp selepas mereka berkahwin sekitar November 2019.

Hingga kini, nama pasangan itu sering menjadi bualan ramai.

Sumber: gempak

Facebook Comments

Be the first to comment on "“S3ksi Habis Tengok Suami Main..” – Isteri Da’i Farhan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*